Συναντήσεις ηλεκτρονικού συμβουλίου για τη νεολαία της υπαίθρου

Κατά τη διάρκεια της διάρκειας του έργου, θα οργανωθούν δύο γύροι ηλεκτρονικών συμβουλίων (1 τον 14ο μήνα και 1 τον 16ο μήνα), στα οποία θα συμμετάσχουν τρεις νέοι που διαμένουν σε αγροτικές περιοχές και ένας εκπρόσωπος μιας οργάνωσης νεολαίας που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές χώρες εταίρους. Συνολικά θα συμμετάσχουν 24 άτομα: τουλάχιστον 12 συμμετέχοντες σε κάθε ηλεκτρονικό συμβούλιο.

Αυτή η ενότητα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις συναντήσεις αυτές, συμπεριλαμβανομένης της ατζέντας, των συνδέσμων συμμετοχής σε αυτά τα γεγονότα, του περιεχομένου και των αποτελεσμάτων (βίντεο, φωτογραφίες κ.λπ.). Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων, νέοι που ζουν σε αγροτικές περιοχές σε όλη την Ευρώπη μπορούν να συγκεντρωθούν και να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις και ιδέες για το πώς να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους προκλήσεις και ανάγκες μέσω της πολιτικής ανάπτυξης και της ενεργής συμμετοχής στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Τα ηλεκτρονικά συμβούλια για τη νεολαία της υπαίθρου καθιερώνουν έναν μηχανισμό για να καθοδηγήσουν τους νέους που ζουν σε αγροτικές περιοχές στην Ευρώπη να είναι πιο ενεργοί σε οργανώσεις νεολαίας και να συνεργάζονται με συλλογική συνείδηση. Τα ηλεκτρονικά συμβούλια επιτρέπουν στους νέους να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη πολιτικών και δράσεων από κοινού και να ενισχύσουν την επικοινωνία μεταξύ των νέων που ζουν σε αγροικές περιοχές, των νέων και των μελών των οργανώσεων/συλλόγων νεολαίας που βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές.

Οι εταίροι που συμμετέχουν είναι: ARCES (COO), IED (BEN), TDM 2000 (BEN), PDA Lebanon (BEN), NARC Jordan (BEN), UTAP Tunisia (BEN).

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις συναντήσεις, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο info@rytaspace.eu.